Frudada на 4 години

Преди 4 години нашето семейство създаде Фрудада с мисията да направи здравословния начин на живот по-вкусен и лесен за повече хора.

Нашето име ФруДАДА съдържа два пъти Да, защото  частицата ДА, казана от сърце възторжено преобръща светове!

 

Да на студенопресованите плодове всяка седмица! 

Гальо, Вальо и Тошко са с нас от самото начало и се грижат за балансирания вкус и свежестта на соковете. Използваме метода на студенопресоване в безкислородна среда и лека пастьоризация за секунди, за да се запазят максимално хранителните вещества, цвета и вкуса.

Казахме Не на концентрати, изкуствени подсладители, консерванти и оцветители.

 

Да на българските плодове! 

По нашата географска ширина ягодата и малината се славят с неповторим вкус, а кой може да се мери с  българските горски боровинки, сочни ябълки и къпини. 

 

Да на рециклирането!

Използваме стъклена бутилка , тъй като стъклото не пропуска химикали, може да се рециклира, а и да се  превърне в красива ваза,  място за  съхранение на сместа за любимите ви бисквитки или доматен сок. 

 

Да дадем на най-доброто на нашите деца! 

Затова смутита и соковете FRUDADA не съдържат захар и са направени от студено пресовани плодове. Наши най-големи вдъхновители са децата и тяхната неподправеност. 

 

Да на различните характери и вкусове ! 

Нашите характери като плодовете в смутита се допълват и балансират. „Баща ми е визионер и намиращ решения, аз съм посветена на продукта и всичко свързано с него, а майка ми обожава работата с хора, нашия екип и се грижи за всички. Храната някак ни обединява и прави по-добри!“ Злателина 

 

Да на творческия дух!

Като студенопресован доматен сок през август, лимонада без захар по всяко време, засищащо смути с кашу и бадеми, кремообразен веган сладолед само с истински плодове.

 

Да на доставката до дома.

Грижата за тялото и душата е още по-важно в период на изпитание, затова решихме да сме още по-близо до вас и да правим доставка до вкъщи. 

 

Да на поезията в живота.

Нея откриваме в срещите с вас. В ягодовите мустачета на децата, в деликатността и отдадеността на майките, в неподправеността, красотата на движенията, в грижата за елегантността, умението да правиш всичко с любов.  

 

Благодарим Ви от сърце за подкрепата всеки ден!

 

Екипът на FRUDADA