Среща със СуперХостинг.БГ

Знаете ли, че е възможно да направите сайт за времето, за което изпивате само няколко смутита с помощта на СуперХостинг.БГ и тяхната платформа Сайт Билдър? 

Как започна всичко ?

Това, което ни накара да дадем старт на дигиталното си присъствие- грида в Instagram, страницата ни във Facebook, сайта, е желанието ни да бъдем близки с хората, които ни се доверяват- да им позволим да ни опознаят отблизо и да ни дават обратна връзка. 

Още от самото начало  усетихме нуждата от сайт, защото е изключително важно хората да разберат повече за продукта, от това, което пише на етикета. С грида в Instagram, се стараем да носим настроение и вдъхновяваме хората да се грижат за себе си. Нашето най-голямо вдъхновение са срещите с вас там. Много се радваме, когато ни пращате идеи за нови продукти, или когато ни тагвате със снимка от вашия ден. 

 

Защо се обърнахме към СуперХостинг.БГ за създаване на новата ни версия? 

Решихме сами да създадем естетически приятен и лесен за навигиране сайт, в който да споделим мисията си и да представим цялото ни портфолио.  Повече за нас и нашата мисия може да видите в тази статия:  www.frudada.com/blog/blogpost2 . Дизайнът искахме да резонира с чистото съдържание на продукта, а акцентът да бъдат цветовете на напитките. СуперХостинг.БГ ни предложиха най-лесния и удобен начин с тяхната платформа Сайт Билдър. Оказа се, че не е нужно да сме дигитални магьосници, за да го направим.

Как направихме сайта?

Заловихме се първо със съдържанието и фотографиите. Направихме план как искаме да изглежда навигацията в сайта ни. От тук нататък остана само частта да го сглобим. А това се случва лесно-кликвате, придърпвате и поставяте. С опцията Drag & Drop може бързо да оформите визията на сайта си, ако предварително сте изяснили концепцията си. Най-голямото предимство беше, че през целия процес имахме на разположение консултации с техни специалисти. Подкрепата беше страхотна и определено ни помогна бързо да се справим. Освен това, на блога им имат много информация под формата на помощни видеа и статии. Ако искате и вие да си направите сайт, разгледайте платформата www.superhosting.bg/site-builder.php

 

СуперХостинг.БГ, благодарим ви за помощта!